Proje Yazımı Eğitimi

Dr. İsmail Durgun

Akademisyen-Proje Yöneticisi

Proje Yazımı eğitiminde bir proje başvurusu yaparken proje yazımında hangi ana bölümlerin olduğu ve bu ana bölümleri doldururken nelere dikkat edilmesi gerektiği ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır.

21 video eğitim

Proje Yazımı eğitiminde bir proje başvurusu yaparken proje yazımında hangi ana bölümlerin olduğu ve bu ana bölümleri doldururken nelere dikkat edilmesi gerektiği ayrıntılı bir şekilde anlatılmaktadır.

21 video eğitim

Dr. İsmail Durgun

Akademisyen-Proje Yöneticisi


Proje Yazımı Eğitimi'nde neler var?

Bilginet Akademi

21 modül

Bilginet Akademi

14 saat eğitim

Proje Yazımı Eğitimi Nedir?

Proje Yazımı Eğitimi, proje hazırlama ve kaynakları doğru şekilde yönetmek, yeni bir iş edinmek isteyen veya bu alanda uzmanlaşmak isteyen bireylerin profesyonelleşmesini sağlayacak bir eğitim programıdır.

Daha Fazla

Proje Yazımı Eğitiminin Amacı Nedir?

Proje Yazımı Eğitimi, proje yazımı konusunda derinlemesine bilgi sahibi olmak ve sektörde proje alanında uzmanlaşmayı hedefleyen bireylere, yönetim süreçlerini, bilgi alanlarını, standartlarını, araç ve tekniklerini öğretmeyi amaçlar.

Daha Fazla

Proje Yazımı Eğitimin Önemi

Bir projenin nasıl hazırlanması gerektiğini, finans kaynaklarını, proje döngüsü ve mantıksal çerçevesini sizlere sunuyoruz. Proje yazımı konusunda derinlemesine bilgi sahibi olmak ve bireylere; yönetim süreçlerini, bilgi alanlarını, standartlarını, araç ve tekniklerini öğretmeyi amaçlamaktayız.

Daha Fazla
Proje Yazımı Eğitimi

Proje Yazımı Eğitimi Kursiyerlere Ne sağlar?

• Proje Yazımı katılım belgesine sahip olabilirsiniz.

• Proje danışmanlık ofisi açabilirsiniz.

• Kişilere ve kurumlara proje yazabilirsiniz.

• Devlet destek, hibe ve teşviklerinden proje yazarak yararlanabilir.

•  Bu eğitim sayesinde işinizde yükselerek terfi alabilir, özgeçmişinizi güçlendirebilir veya iş başvurularında öne çıkabilirsiniz.

• Uzmanlığınızı ve eğitiminizi katılım belgeniz ile belgeleyebilir, rakiplerinizle aranızda fark yaratabilirsiniz.

 

Eğitime Kimler Katılım Sağlayabilir?

•Kişilere, firmalara ve kurumlara proje yazmak isteyen herkes katılım sağlayabilirler.

•İşletmelerin proje grupları, Ar-Ge bölümleri, Ür-Ge (ürün geliştirme) bölümleri, proje geliştirme bölümleri, tasarım ve geliştirme bölümlerinde çalışmak isteyen kendini geliştirmek isteyen herkes katılım sağlayabilir.

• Bu eğitim ile özgeçmişini güçlendirmek isteyen herkes katılım sağlayabilir.

 

Yasal Düzenlemeler

Güncel bilgiler ve veriler takip edilir. 

Eğitimin Yapılacağı Yer (Süpervizyon): İstanbul Kent Üniversitesi (KÜYEM)

Sertifika Revizyonu Hakkında: Eğitimin yeni revizyonu geldiğinde güncelleme yapılmamaktadır. Revizyon için tekrar başvuru gerekir. 

Süpervizyon: 1 Gün 8 Saat

Canlı Yayın: YOK

Eğitim Saati: 14 Saat

Video Saati: 2 Saat 48 Dakika

Eğitmen Adı: İsmail Durgun

Eğitim Dili: Türkçe

Modül Sayısı:  5 Modül

 

Daha Fazla
trainer
Eğitmen
Dr. İsmail Durgun

Akademisyen-Proje Yöneticisi

1967 yılında Bursa’da doğan İsmail Durgun, Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 1988 yılında bölüm birincisi olarak mezun oldu.

Yüksek lisansını İTÜ Makine Mühendisliği’nde 1991 yılında ve doktora çalışmasını da 1999 yılında Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliğinde tamamladı.

1989 yıllında Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak iş hayatına atıldı.

1993 yılında TOFAŞ Otomobil fabrikasında montaj metot mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1999 yılında yeni kurulan Ar-Ge bünyesine katılarak mevcut modellerin rakip araçlar ile karşılaştırarak maliyet indirim fırsatları üzerinde çalışmalar yaptı.

2001 yılında Çin’in Nanjing kentinde kurulu olan Nanya Otomobil fabrikasında task force olarak görev yapan Tofaş ekibine liderlik etti.

2003 yılında TOFAŞ’da tarafından ilk kez gerçekleştirilen prototip araç projesine liderlik etti ve sonrasında da prototip geliştirme merkezinin kurulumunu gerçekleştirdi. 10 yıl boyunca yöneticiliğini yaptığı bu merkezde TOFAŞ, FIAT, PEUGEOT, CITROEN ve CHRYSLER firmaları için 1.000’den fazla prototip araç geliştirme çalışmasını gerçekleştirdi. Bu süreçte araç üretimi, 3B yazıcılar, kompozit ve sac metal parçaların üretilmeleri konusunda uzmanlıklarını geliştirdi ve bu konularda TÜBİTAK - TEYDEB projeleri yaptı. Türkiye'de ilk kez karbon fiber kompozit araç gövdesi üretimini gerçekleştirdi. İki adet Avrupa Birliği projesinde TOFAŞ adına görev aldı.

2009 yılında araç sac parça tasarımını gerçekleştiren ekibinin yöneticisi olarak görev yaptı.

2014 yılında Tofaş Ar-Ge Merkezi yöneticisi oldu. Yeni proje fikirlerinin ortaya çıkarılması, kurum içi girişimcilik, üniversite sanayi iş birliği, TÜBİTAK ve AB proje başvurularının gerçekleştirilmesi ve izlenmesi, fikri haklar sürecinin yönetilmesi, teknoloji yol haritasının hazırlanması çalışmalarında bulundu.

2016 yılında Tofaş Akademi’de görev alarak Ar-Ge eğitimlerinin iyileştirilmesi çalışmalarını gerçekleştirdi. BUSİAD ve OİB tarafından gerçekleştirilen Ar-Ge Mühendisi Yetiştirme Programı ve Dijital Dönüşüm Mühendisi Yetiştirme Programı koordinatörlüğünü yaptı ve aynı görevini hala sürdürmektedir. 30’dan fazla firmanın destek verdiği söz konusu programları Bursa'dan sonra İzmir ve Kocaeli illerinde de gerçekleştirdi.

2018 yılında BUTEKOM-Bursa Teknoloji Koordinasyon ve Ar-Ge Merkezi’nde Kompozit Mükemmeliyet Merkez Müdürü olarak görev yaptı.

2019 yılında kurduğu ID ARGE Eğitim ve Danışmanlık şirketi ile hale sektörün ihtiyaç duyduğu eğitim ve danışmanlık faaliyetlerini sürdürmektedir.

2009 yılından bu yana Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği lisans ve yüksek lisans programlarında ders vermektedir. Ayrıca çok sayıda sempozyum ve konferansın danışma veya düzenleme kurulunda yer almıştır. Yurt içi ve yurt dışında 120’den fazla yayınlanmış makale ve bildirisi bulunmaktadır.

 

logo
logo
Image
Image
Ömür Boyu Erişim

Eğitimlere ömür boyu erişmek için hemen bugün kaydolun. Mobil veya masaüstünde kendi hızınızda ve özgürce öğrenin.

Kursiyerlerimiz anlatıyor